Preken die Spreken
  Zoeken op: Woord - Bijbeltekst - Thema - Predikant  
 

Taal

 
  Preken die Spreken wordt gesponsord door:Justo Webdiensten  

Sponsoring

Preken die Spreken heeft sponsoren nodig

Waarom Preken die Spreken ondersteunen? Dit project is bedoeld om sprekende preken aan te bieden aan iedereen die open staat om ze te lezen. Om dit ook in de toekomst te kunnen doen, is het nodig dat dit project verder groeit en ontwikkeld.
Van tijd tot tijd worden er aan dit project gerelateerde kosten gemaakt. Voorbeelden zijn onder andere verbindingskosten, communicatie, serverruimte, ontwikkeling en ontwikkelsoftware, en apparatuur. In het verleden werden kosten door Henk-Willem Laan en mij gedekt. Dit is echter niet altijd haalbaar en niet fair om dat ook te verwachten. Het zou heel mooi zijn als u dit project en deze site wilt steunen.

Steun door donatie

Individuen, kerken, en bedrijven kunnen dit project financiëel ondersteunen. U kunt bijdragen:

  • Uw donatie via PayPal - snel, kostenloos, en veilig!

  • met een donatie op girorekening 83.49.960, ter attentie van Richard J.C. Vos, Fultsemaheerd 12-B, 9736 CN GRONINGEN, Nederland;
  • door het verzenden van een cheque, uitkeerbaar aan: Richard J.C. Vos, Fultsemaheerd 12-B, 9736 CN GRONINGEN, Nederland.

Indien u een e-mailadres vermeldt, zult u een bevestiging ontvangen. U ontvangt een ontvangstbewijs via normale post voor bijdragen van € 50,- of meer, indien u een retouradres opgeeft. Deze informatie zal enkel voor dat doel worden gebruikt.

Steun door sponsoring

Momenteel wordt gezocht naar een aantal vaste sponsoren die een vermelding krijgen op deze website. Representeert u een bedrijf of instelling die naamsbekendheid kan gebruiken, dan brengen wij u graag op de hoogte van de mogelijkheden.

Preken die Spreken wordt gesponsord door:


Waar gaat het geld heen? We garanderen dat alle bijdragen zullen worden aangewend voor dit project. Indien niet onmiddelijk, dan in een later stadium. We proberen er niet rijk van te worden, maar slechts de onkosten te dekken en ontwikkeling sneller en plezieriger te laten verlopen voor iedereen die betrokken is door adequate financiering.

U heeft geen enkele verplichting om financiëel bij te dragen aan Preken die Spreken. Deze dienst zal altijd gratis blijven.

Neem voor meer informatie contact op met Richard Vos.


 
 
Neem je tijd voor God.