Preken die Spreken
  Zoeken op: Woord - Bijbeltekst - Thema - Predikant  
 

Taal

 
  Preken die Spreken wordt gesponsord door:Justo Webdiensten  

Varia

Nieuws

Uitdaging -Krant voor christenen met visie- plaatste in de editie van november 2002 een persberichtje naar aanleiding van de vertaling van de site Preken die Spreken in het Braziliaans-Portugees.

persbericht

De prekenbase Preken die Spreken beschikte reeds over een enorme hoeveelheid Braziliaans-Portugese preken, maar nu is de populaire site ook nog direct toegankelijk geworden voor Portugees sprekend publiek. Ds. Elso Venema (zendingspredikant van de Maranatha Canadian Reformed Church in Surrey, Canada) en Richard Vos (Preken die Spreken) zijn de afgelopen periode hard bezig geweest om dit te realiseren.
Ds. Elso Venema is enige jaren geleden uitgezonden naar Brazilië om assistentie te verlenen aan de gemeenten van São José da Coroa Grande-Pe, Maragogi-Al, Barra Grande-Al en Barreiras do Boqueirão-Al.
"Het is een geweldige hulp en stimulans dat deze preken toegankelijk gemaakt worden voor Portugees-taligen all over the world."
Ons doel is om sprekende preken aan te bieden aan iedereen die open staat om ze te lezen, aldus Richard Vos over de motieven voor de vertaling. Door deze vertaling is het mogelijk geworden om bezoekers uit het hele Portugese taalgebied kennis te laten maken met de levende verkondiging van het Woord. Velen zijn namelijk onbekend met de Doutrina Reformada (=gereformeerde leer). En wat is er mooier dan meer te weten te komen over die God die al van ons heeft gehouden voordat u, jij en ik bestonden?


Het Friesch Dagblad heeft op 8 mei 2001 het volgende artikel over Preken die Spreken gepubliceerd:

Populaire prekenwebsite vernieuwd
 
 
Neem je tijd voor God.